Renovering av lillstugan pågår …

Just nu håller vi på att renovera lillstugan. Eller snickarna renoverar rättare sagt. Allt det gamla är utrivet och det blir nytt golv i trä, hela stugan är lyft och rätad och förstärkt, nya väggar, nytt tak, nytt kök och helt nytt badrum, nu med duschhörna. Entrén och förådet är utrivet för att det skall bli så mycket utrymme som möjligt i själva stugan. Den enda bekvämligheten som inte kommer att finnas är ugn, dock har vi en ny micro med grillelement så det får duga. Fönsterna skall bytas till treglas också, så att det blir varmt och skönt när det är 25 minus ute!

Det kommer att bli skillnad när det är klart, jag lovar!

Sportlovet v.7

Jaha, då har man kommit hem från en härlig vecka i fjällen. Längtar redan tillbaka. Vi skall upp till påsken igen är planen.

Det blev en del utför, Ramundberget, Funäsdalsberget, Tänndalen och även Tännäskröket så vi åkte igenom alla systemen denna gången. Är man van vid alperna så blir det lite litet annars. Hoppas planerna på att bygga ut med fler backar på Funäsdalsberget går igenom, det vore roligt med ett lite större system så nära!

Tyvärr blev det ingen offpist denna gången, vädret var för dåligt. Vi håller tummarna för Heliskiing på Helags till påsken.

Vi får hjälpa dom på traven lite och dra hit lite folk till Funäsdalen nu! Lägger ut en blänkare på Facebook så får vi se om någon är intresserad att hyra stuga i Funäsdalen.